Wouter Hoeffnagel - 18 oktober 2023

Infradax ontzorgt Camas IT als strategisch partner

Infradax is al jaren een strategisch partner van Camas IT. Het ondersteunt de partij op verschillende cruciale IT-gebieden, waaronder hardware, Microsoft 365 en IT- security. In een case study vertelt Erik Hillebrand, Teamleider Werkplek- en Systeembeheer bij Camas IT, hoe de succesvolle projecten met Infradax het IT-bedrijf de afgelopen jaren hebben ontzorgd.

Camas IT is onderdeel van de Mozaïek Groep. Het bedrijf ondersteunt organisaties met behulp van een IT-systeem bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het systeem waarborgt de veiligheid van gevoelige gegevens en geeft inzicht in verzuimoorzaken. Daarnaast faciliteert het efficiënte informatie- uitwisseling en stimuleert het actieve deelname van werknemers aan hun herstelproces.

“Met het hogere aantal medewerkers moesten er ook meer laptops komen,” vertelt Erik. “Zeker tijdens de coronacrisis was dit een uitdaging, want het was destijds lastig om aan nieuwe apparatuur te komen, terwijl er steeds medewerkers in dienst kwamen. Infradax heeft ons daarbij geholpen door goed mee te denken met de situatie en zelf een voorraad aan te leggen. Wanneer we dan laptops nodig hadden konden we die meteen gebruiken, dat heeft ons enorm geholpen. Zo konden we onze groei voortzetten!”

Lees verder in de case study en bekijk de video.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!