Redactie - 25 oktober 2023

Exclusive Networks NetSec toont security- en cloud innovaties

De Midden Nederland Hallen in Barneveld stonden op 14 september in het teken van NetSec, de jaarlijkse conferentie van Exclusive Networks. Professionals lieten zich op het event bijpraten over de nieuwste IT-innovaties op het gebied van cybersecurity en cloud. De redactie van Dutch IT Channel was aanwezig en sprak met Mariëlle van de Ven van Exclusive Networks, Bas van Hoek van Fortinet, Aidan van Nes van SentinelOne, Marc van Ierland van Exclusive Networks, Jan Schouten van Palo Alto Networks, Patrick Groot Nuelend van Extreme Networks, Andy Quaeyhaegens van Netskope, Lianne Schultz van Exclusive Networks.

Het Netsec congres bood een uitgelezen kans voor IT-professionals en besluitvormers om zich onder te dompelen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity, Cloud en Data solutions.

Daarnaast bood Netsec de uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële samenwerkingspartners en industrieleiders.

Het Netsec Congres is een must voor ieder die zich bezighoudt met cybersecurity, cloud en data solutions. Het Netsec congres fungeerde als een bron van actuele inzichten over diverse onderwerpen zoals NIS2, AI, het MITRE ATT&CK framework en Security Operations Centre (SOC). Van nieuwe dreigingen tot innovatieve technologieën, deelnemers kregen een diepgaand begrip van het huidige cybersecurity-landschap, oplossingen en strategieën voor het bouwen van efficiënte toekomstbestendige infrastructuren en de volgende generatie Cloud-oplossingen.

 De combinatie van actuele inzichten, praktische ervaringen en netwerkmogelijkheden zorgde ervoor dat deelnemers nog beter uitgerust zijn om IT uitdagingen proactief aan te pakken.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!