Witold Kepinski - 27 november 2023

Dutch IT Security video update met Mimoent Haddouti - PWC

De Dutch IT Security Day, die 21 november 2023 plaatsvond op Buitenplaats Kameryck bij Woerden, was een groot succes. Bezoekers kregen inzicht in actuele security trends, gevaren en ook maatregelen om organisaties weerbaarder te maken. De redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders sprak namens moderator Hendrika Willemse ter plekke in de aanwezige video studio met Mimoent Haddouti van PWC. Eerder was zij werkzaam als CISO bij de Rabobank.

Cybersecurity is een steeds belangrijker onderwerp voor bedrijven in alle sectoren. De dreiging van cyberaanvallen is realiteit en kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van een bedrijf. Daarom organiseert Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, jaarlijks de Dutch IT Security Day waarbij de hele IT-keten samenkomt: IT-beslissers, IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs.

Bezoekers doken die dag in de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity. Ook konden ze experts ontmoeten zoals vooraanstaande sprekers waaronder Erik Westhovens (medeoprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist), Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC).

Ook konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven bezoeken en ontdekten ze geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

Lees ook het interview met Mimoent Haddouti: Mensen zijn cruciale schakel tegen cybercrime.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!