Witold Kepinski - 04 december 2023

Cyber Security Visie van It2grow en Protinus IT is geslaagd

Het Cyber Security Visie 2024 event van it2grow en Protinus IT in Zeist is afgelopen succesvol verlopen. Ruim 200 bezoekers, voornamelijk CISO's, securityarchitecten en IT-managers, kwamen op de dag af om kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders sprak in een video update met enkele sprekers, standhouders en bezoekers. Hierbij werd gesproken met Tamar van Gestel (it2grow), Patrick Louwe (it2grow), Bas Scheepens (TD Synnex), Charlie Whitfield (Arctic Wolf), Dave Mareels (Sophos) en Rob Hueber (it2grow).

De dag begon met een plenaire sessie van Don Eijndhoven, een erkend specialist op het gebied van cyberwarfare en cybercrime. Eijndhoven gaf een inkijkje in de huidige cyberdreigingsomgeving en waarschuwde voor de toenemende complexiteit van cyberaanvallen.

In de tweede plenaire sessie ging Raymond Bierens, onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam, in op de NIS2-richtlijnen. Bierens benadrukte het belang van compliance met deze richtlijnen voor publieke en private organisaties.

Na de plenaire sessies konden de bezoekers kiezen uit 19 break-out sessies. Deze sessies werden gegeven door experts van verschillende toonaangevende organisaties. De onderwerpen die aan bod kwamen waren zeer divers, variërend van multifactor authenticatie tot zero-trust

De bezoekers waren over het algemeen zeer tevreden over het event. Zij waardeerden de relevante en actuele kennis die werd gedeeld en de mogelijkheid om met andere professionals in de cybersecuritybranche te netwerken.

De organisatoren van het event, it2grow en Protinus IT, zijn zeer tevreden over het verloop van de dag. Zij zien het Cyber Security Visie 2024 als een belangrijk platform om kennis en expertise te delen op het gebied van cybersecurity.

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!