Redactie - 14 december 2023

Michael van der Vaart van ESET aan het woord op Dutch IT Security Day

Bezoekers kwamen op 21 november 2023 bijeen op Buitenplaats Kameryck bij Woerden voor de Dutch IT Security Day. Op het event kregen zij inzicht in de actuele cyberdreigingen, security trends en maatregelen die helpen een organisatie weerbaarder te maken. Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, gaat in deze video in gesprek met Michael van der Vaart, Chief Experience Officer bij ESET.

De Dutch IT Security Day is een jaarlijks evenement georganiseerd door Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders. De hele IT-keten komt op Dutch IT Security Day samen, variërend van IT-beslissers en IT-leveranciers tot IT-dienstverleners en IT-distributeurs. Belangrijk, want cybersecurity is een onderwerp dat voor bedrijven in alle sectoren van groeiend belang is. Een cyberaanval kan immers grote impact hebben op de continuïteit van een bedrijf.

Het event geeft bezoekers inzicht in de nieuwste trends en toepassingen op het gebied van cybersecurity. Ook waren diverse experts aanwezig, waaronder Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank, nu partner bij PwC). Via break-out sessies konden bezoekers kennismaken met IT-bedrijven, terwijl zij hun cybersecurity-oplossingen konden aanschouwen op de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!