Redactie - 20 december 2023

In gesprek met Daniël Luthra van Bodyguard.io op Dutch IT Security Day 2023

De Dutch IT Security Day, op 21 november 2023 op Buitenplaats Kameryck bij Woerden, gaf bezoekers inzicht in actuele security trends, gevaren en ook maatregelen om organisaties weerbaarder te maken. Moderator Hendrika Willemse-Vreugdenhil spreekt in deze video namens de redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders met Daniël Luthra van Bodyguard.io.

Anno 2024 benutten cybercriminelen de blinde vlekken van de beveiliging. Komen schadelijke bijlagen niet aan via de mail? Dan sturen ze wel een WeTransfer link. Bodyguard.io is op een missie om menselijke cyberrisico's weg te nemen. Met Content, Disarm and Reconstruction (CDR) technologie kunnen ICT-dienstverleners iedere bijlage virusvrij wassen voordat een medewerker er onbewust op klikt.

Op de Dutch IT Security Day stonden de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity centraal. Ook konden bezoekers experts ontmoeten zoals vooraanstaande sprekers waaronder Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC). Daarnaast konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven bezoeken en ontdekten ze geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!