Redactie - 27 december 2023

Jeroen de Kam en Marc Verhoeven belichten Cloud Expo 2023

Cloud Expo was dit jaar terug en groter dan ooit tevoren. Expo Houten was op 6 en 7 december het epicentrum van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van IT en cloud computing, met meer dan 140 exposanten en meer dan 130 kennissessies in negen speciale theaters. De redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders was aanwezig en gaat in deze video met Jeroen de Kam en Marc Verhoeven van Arrow ECS in gesprek over het event.

Met de diversiteit aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling, is de Cloud Expo uitgegroeid tot de grootste IT-beurs in Nederland. 

Het evenement belicht de meest relevante aspecten van de moderne IT-wereld en biedt inzicht in hoe organisaties kunnen gedijen in een steeds veranderend technologisch landschap. 

De Cloud Expo 2023 brachr een indrukwekkende line-up van exposanten samen, waaronder enkele van de grootste namen in de branche. Onder hen bevinden zich Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!