Redactie - 29 december 2023

Marga Reuver belicht EGP activiteiten in video-interview

Marga Reuver, directeur van IaaS aanbieder EGP (Espresso Gridpoint), was onlangs te gast in de Dutch IT Studio in Den Haag. Met Witold Kepinski, Director Content Dutch IT Channel, keek ze tijdens een video interview terug op de hoogtepunten van 2023 en wat de plannen zijn voor 2024. Ze wil graag meer resellers en MSP’s ontzorgen met het Infrastructuur-as-a-Service (IaaS) aanbod van EGP.

EGP bestaat inmiddels 15 jaar. De twee personen die de organisatie hebben opgebouwd, staan nog steeds aan het roer: directeur Marga Reuver en CTO Piet Honkoop. In die 15 jaar heeft EGP de focus gehouden op enerzijds IaaS en anderzijds de behoeften van de klant.

EGP IaaS aanbod trekt steeds meer MSP’s aan. EGP wil in 2024 verder uitbouwen met de Summer school activiteiten en op 5 maart met een round table voor MSPs dat wordt georganiseerd in samenwerking met Dutch IT Channel.

Reuver is verder genomineerd voor een Dutch IT Channel Award in de categorie Dutch Tech Woman of the Year. De winnaar in deze categorie wordt op 14 maart 2024 bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking van de Dutch IT Channel Awards in Studio21 in Hilversum.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!