Redactie - 02 januari 2024

In gesprek met Pieter Jansen van Darktrace op Dutch IT Security Day 2023

De Dutch IT Security Day, op 21 november 2023 op Buitenplaats Kameryck bij Woerden, gaf bezoekers inzicht in actuele security trends, gevaren en ook maatregelen om organisaties weerbaarder te maken. Moderator Hendrika Willemse-Vreugdenhil spreekt in deze video namens de redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders met Pieter Jansen van Darktrace.

Je kunt tegenwoordig niet langer om AI heen als onderdeel van de beveiligingsstrategie. Het is echter ontzettend lastig voor klanten om te weten welke AI ze moeten gebruiken voor het beveiligen van hun organisatie en welke vragen ze hun leveranciers hierover moeten stellen. De AI van Darktrace werkt op basis van de allereerste Cyber AI Loop in de markt, een always-on feedbacksysteem waarbij ieder onderdeel het gehele security-ecosysteem continu verbetert.

Op de Dutch IT Security Day stonden de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity centraal. Ook konden bezoekers experts ontmoeten zoals vooraanstaande sprekers waaronder Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC). Daarnaast konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven bezoeken en ontdekten ze geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!