Redactie - 10 januari 2024

In gesprek met Aidan van Nes van SentinelOne op de Dutch IT Security Day

Buitenplaats Kameryck bij Woerden stond op 21 november 2023 in het teken van de Dutch IT Security Day. Bezoekers kregen inzichten in actuele cyberdreigingen, security trends en maatregelen die helpen een organisatie weerbaarder te maken. Moderator Hendrika Willemse-Vreugenhil spreekt in deze video namens de redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders met Aidan Ness van SentinelOne over de Dutch IT Security Day.

Je kunt tegenwoordig niet langer om AI heen als onderdeel van de beveiligingsstrategie. Het is echter ontzettend lastig voor klanten om te weten welke AI ze moeten gebruiken voor het beveiligen van hun organisatie en welke vragen ze hun leveranciers hierover moeten stellen. De AI van Darktrace werkt op basis van de allereerste Cyber AI Loop in de markt, een always-on feedbacksysteem waarbij ieder onderdeel het gehele security-ecosysteem continu verbetert.

Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, organiseert jaarlijks de Dutch IT Security Day. Op deze dag komt de hele IT-keten samen: IT-beslissers, IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs. Belangrijk, want cybersecurity is een onderwerp dat voor bedrijven in alle sectoren van groeiend belang is. Een cyberaanval kan immers grote impact hebben op de continuïteit van een bedrijf. Bezoekers van de Dutch IT Security Day doken in de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity. Ook waren diverse experts aanwezig, zoals Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!