Martijn Kregting - 15 januari 2024

Konstantin Ebert, Bechtle: 'We helpen organisaties in hun IT-transformatie'

De IT-transformatie van organisaties: dat is waar de strategie van Bechtle om draait en dat is ook wat centraal stond op het Bechtle Next-evenement van Europees actieve solution seller eind vorig jaar. "Het is onze rol om onze klanten te helpen deze transformatie te ondergaan," vertelde Konstantin Ebert, Executive Vice President bij Bechtle AG, in een interview met Dutch IT Channel.

Tijdens het event in de buurt van Eindhoven luisterden ruim 200 vertegenwoordigers van klanten samen met een aantal vendor-partners naar de wijze waarop Bechtle deze strategie in de praktijk vertaalt. "Natuurlijk gebeurt er veel rondom AI", aldus Ebert, "dit zal veel trends beïnvloeden. Maar vergeet niet belangrijke trends zoals de transitie van organisaties naar de cloud, het vinden van de juiste manier om hun workloads naar de cloud te brengen."

Ook Bechtle kan niet alles alleen, weet Ebert. Reden om intensief samen te werken met gerenommeerde vendor partners. "De breedte van onze samenwerkingen geeft ons de mogelijkheid om de juiste technologie te vinden voor de behoeften van onze klanten. Dat kwam ook weer tot uiting tijdens Bechtle Next."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!