Redactie - 30 januari 2024

Roeland Dillen van Huawei over belang van power op Cloud Expo 2023

De tweede editie van Cloud Expo vond in december plaats in Expo Houten. Ruim 140 exposanten kwamen bijeen op het event en verzorgden ruim 130 kennissessies in negen speciale theaters. Dutch IT Media was mediapartner en doet verslag van het even. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, spreekt in deze video van Roeland Dillen van Huawei over het belang van power in cloud- en datacenterinfrastructuur en het aanbod van Huawei, met focus op pregeconfigureerde hardware.

Cloud Expo bracht bezoekers volledig op de hoogte van de nieuwste innovaties in de IT- en cloud computing-wereld. Een breed scala aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling maakt de Cloud Expo de grootste IT-beurs in Nederland. Het event belicht relevante aspecten van de moderne IT-wereld en toont hoe organisaties kunnen gedijen in technologisch landschap dat continu in beweging is.

Het event kende een indrukwekkende line-up van exposanten, met grote namen in de branche. Denk daarbij aan Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!