Redactie - 30 januari 2024

Edwin Weijdema van Veeam over onmisbare rol van security op Cloud Expo 2023

Ruim 140 exposanten kwamen in december in Expo Houten bijeen voor de tweede editie van Cloud Expo. Dutch IT Media was mediapartner en doet verslag van het event. Martijn Kregting, hoofdredacteur van Dutch IT Leaders, spreekt in deze video met Edwin Weijdema van Veeam over hoe beveiliging aandacht verdient bij alles wat je doet in de digitale wereld.

Bezoekers zijn op Cloud Expo volledig bijgepraat over de nieuwste innovaties in de IT- en cloud computing-wereld. Cloud Expo is de grootste IT-beurs in Nederland met een breed scala aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling. Het event belicht relevante aspecten van de moderne IT-wereld en toont hoe organisaties kunnen gedijen in technologisch landschap dat continu in beweging is.

Een indrukwekkende line-up van exposanten was aanwezig, met grote namen in de branche. Het ging onder meer om Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!