Redactie - 31 januari 2024

SkyKick ondersteunt partners met succesvol zijn in de cloud

SkyKick helpt partners succesvoller te zijn in de cloud. Hoofdredacteur Martijn Kregting van Dutch IT Leaders ging op Cloud Expo 2023 in gesprek met Varshaa Pallaath, Global Product Marketing Leader bij SkyKick. Pallaath zet onder meer uiteen hoe SkyKick klanten ondersteunt, welke rol partners hierbij spelen en het verschil tussen set & forget en forget & regret.

Expo Houten stond in december in het teken van de tweede editie van Cloud Expo, dat ruim 140 exposanten bijeenbracht. Dutch IT Media doet als mediapartner verslag van het event. Op Cloud Expo stonden de nieuwste innovaties in de IT- en cloud computing-wereld in de spotlight. Ruim 130 kennissessies in negen speciale theaters konden worden bijgewoond door bezoekers. Diverse onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling maakt de Cloud Expo tot de grootste IT-beurs in Nederland. Het event toont deelnemers relevante aspecten van de moderne IT-wereld en laat zien hoe organisaties kunnen gedijen in een continu veranderend technologisch landschap.

De line-up van exposanten op het evenement was indrukwekkend met enkele van de grootste namen in de branche. Het gaat onder meer om Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

SkyKick helpt klanten onder meer te navigeren door talloze standaarden, zoals ISO 27001, ISO27701, CSA CCM, CIS-controles, HIPAA, Australia Essential Eight, UK Cyber Essentials, GDPR en NIS2. Waar moet je beginnen? Hoe vereenvoudig je daarnaast de complexiteit van deze standaarden? En hoe voeg je waarde toe voor klanten? In een webinar helpt SkyKick MSP's bij het aanpakken van dit urgente probleem. Kijk de webinar hier terug!

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!