Redactie - 02 februari 2024

Cloud Expo: Patrick Groot Nuelend van Extreme Networks belicht ontwikkelingen in de markt

De tweede editie Cloud Expo vond in december plaats in Expo Houten. Ruim 140 exposanten waren op de IT-beurs aanwezig. Dutch IT Media doet al mediapartner verslag van het event. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, gaat in deze video in gesprek met Patrick Groot Nuelend, Head of Vertical Markets & Strategy EMEA (Retail - Healthcare - Hospitality) bij Extreme Networks over onder meer ontwikkelingen in de markt, het portfolio van het bedrijf en kansen voor partners.

Cloud Expo is de grootste IT-beurs in Nederland, met een grote verscheidenheid aan onderwerpen, een breed scala aan exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling. Het event praat bezoekers volledig bij over de nieuwste ontwikkelingen in het IT- en cloudlandschap. Het belicht relevante aspecten van de moderne IT-wereld en toont hoe organisaties kunnen gedijen in technologisch landschap dat continu in beweging is.

Een indrukwekkende line-up van exposanten was aanwezig, met grote namen in de branche. Het ging onder meer om Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!