Redactie - 07 februari 2024

Rob Hueber van IT2Grow aan het woord op Cloud Expo 2023

Ruim 140 exposanten kwamen bijeen op de tweede editie van Cloud Expo. Bezoekers konden in Expo Houten ruim 130 kennissessies in negen speciale theaters bijwonen. Dutch IT Media was mediapartner en deed verslag van het event. Martijn Kregting, hoofdredacteur van Dutch IT Leaders, spreekt in deze video met Sales Manager Rob Hueber van IT2grow over het tienjarig bestaan van de organisatie en uitdagingen waarmee IT2grow partners en klanten komend jaar helpt.

Op Cloud Expo 2023 zijn bezoekers bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in de IT- en cloud computing-wereld. Een breed scala aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling maakt van de Cloud Expo de grootste IT-beurs in Nederland. Relevante aspecten van de moderne IT-wereld komen op het event aan bod. Het toont onder meer hoe organisaties kunnen gedijen in technologisch landschap dat continu in beweging is.

De line-up van exposanten op het event was indrukwekkend, met grote namen in de branche. Denk daarbij aan Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!