Redactie - 01 maart 2024

Elisabeth Hankeln - Eurofiber Cloud Infra bespreekt trends en toepassingen tijdens KickStart Europe

Elisabeth Hankeln, Managing Director Eurofiber Cloud Infra, was samen met collega’s aanwezig op KickStart Europe 2024 in RAI Amsterdam, de jaarlijkse strategie en netwerk-conferentie over trends en investeringen in de wereld van technologie en digitale infrastructuur. Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders, sprak met haar tijdens een video-interview.

Eurofiber Cloud Infra is opgericht als onderdeel van de Eurofiber Group om in te spelen op de marktbehoeften aan geïntegreerde IT-infrastructuurdiensten. Het biedt een open cloud en netwerk infrastructuur die volledig in eigendom is, waaronder eigen energiezuinige Tier III datacenters, een VMware verified private cloud, een software defined network tussen meer dan 90 datacenters en directe koppelingen met onder andere Microsoft and Amazon Web Services.  

Kickstart Europe is een initiatief van de industrie, voor de industrie. Het is in 2018 opgericht door Digital Gateway to Europe en geldt als één van de belangrijkste datacenterevenementen van Europa. Door professionals uit de industrie samen te brengen, helpt Kickstart Europe om opkomende trends en technologieën te verkennen die de digitale industrie en de digitale infrastructuur van cloud, connectiviteit en datacenters vormgeven.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!