Redactie - 01 april 2021

Kampioen worden door data tijdens Veeam Stream op 8 april 2021

Kampioen worden door data tijdens Veeam Stream op 8 april 2021 image

Data is het nieuwe goud. Bedrijven en consumenten creëren steeds meer data in deze digitale wereld. Enkel wie deze berg data optimaal weet in te zetten, kan als onderneming vandaag uit het peloton wegspringen.

Maar hoe doet u dat zonder zichzelf te verliezen in complexiteit en overload? Dat is de insteek van het webinar Veeam Stream 2021. Met als kers op de taart oud-wielrenner Fabian Cancellara die als een echte kampioen komt vertellen hoe u met data die wedstrijd wint.

Van theorie tot praktijk

Veeam Stream is net dat tikkeltje anders dan een klassiek webinar. In drie interactieve blokken van telkens dertig minuten belicht Veeam het belang van data an sich en het belang van goed databeheer en datagebruik. In het eerste half uur leggen verschillende technologie-evangelisten en productstrategen van Veeam en partner NetApp uit waarom én hoe u uw bedrijfsgegevens moet aanwenden om uw business te laten groeien.

Om daarna de theorie om te zetten in de praktijk. Daarvoor interviewt Veeam enkele regionale klanten met internationale uitstraling over hoe zij data dagelijks inzetten om de productiviteit, het innovatieproces en klantervaringen te verbeteren. Voor de micro zitten de Nederlands-Britse multinational Shell, een van de grootste oliemaatschappijen ter wereld, en REWE Group, een van de belangrijkste spelers in de Europese retailmarkt en toerismesector.

Kampioen Fabian Cancellara

Ook in andere sectoren – waar u het misschien niet direct verwacht – zijn data cruciaal. In de sportwereld bijvoorbeeld. In technologische sporten zoals Formule 1 lijkt dat evident, maar in het wielrennen is het gebruik van data pas de laatste jaren aan een opmars bezig. ‘Marginal gains’ met behulp van technologie en data-analyse maken soms het verschil tussen de eerste en tweede plaats. Veeam kon voor Veeam Stream 2021 oud-wielerkampioen Fabian Cancellara strikken.

Als tijdrijder werd hij Olympisch kampioen en meermaals wereldkampioen. Maar hij was ook de man van de voorjaarsklassiekers met driemaal winst in zowel de Ronde van Vlaanderen als Parijs-Roubaix. Nu is hij ondernemer en in het laatste half uur van Veeam Stream 2021 komt hij op een boeiende en inspirerende manier vertellen over hoe data helpt om ‘de wedstrijd’ te winnen. Zowel in de sport maar ook vandaag als ondernemer.  

Registreer en win

Wie deelneemt aan Veeam Stream 2021 is dankzij de gedeelde insights sowieso al een winnaar. Maar u maakt ook kans op een exclusieve meet & greet met Fabian Cancellara. Als troostprijzen zijn er diverse sportgadgets te winnen. Het enige dat u moet doen, is u vandaag registeren en op het eind van de webinar deelnemen aan de interactieve Veeam Stream Quiz.

Registreer vandaag via deze link

Door: Bianca de Vogel van Veeam

 

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!