Redactie - 09 februari 2023

Dell Technologies Partner Program 2023 is bekend

Dell Technologies Partner Program 2023 is bekend image

Het Dell Technologies Partner Program 2023 is bekend gemaakt via een blog van Rola Dagher, Global Channel Chief bij Dell Technologies.

Lees onderstaande blog van Rola Dagher:

Vandaag is de eerste dag van het Dell Technologies Partner Program 2023. Een nieuw begin is een gelegenheid om na te denken over waar we zijn geweest en waar we naartoe gaan. We zijn er zeker van dat ons partnerecosysteem klanten zal helpen zich voor te bereiden op de komende reis, van hybride werk en hybride cloud tot edge en duurzaamheidsinitiatieven. Daarom blijven we ons inzetten voor ons doel: de voorkeursleverancier van technologie zijn voor onze partners en distributeurs.

Terwijl we het partnerprogramma voor 2023 uitrollen, bouwen we voort op een sterke partnerpositie. In het derde kwartaal zorgden partners voor ongeveer 50% van onze totale netto-omzet, versnelden ze de opslaggroei met dubbele cijfers en hielpen ze ons nummer één posities veilig te stellen in de meeste kritieke IT-infrastructuurcategorieën in de branche.

Met dit momentum achter ons, erkennen we dat consistentie de sleutel is. We leggen de lat hoger om partners te ondersteunen, de kernactiviteiten van Dell te laten groeien en moderniseren en marktkansen te creëren. We blijven de samenwerking versterken en de partnerervaring stroomlijnen, terwijl we tegelijkertijd vasthouden aan onze belofte om Dell-technologie te gebruiken om menselijke vooruitgang te stimuleren. Ons partnerprogramma is ontworpen om partners te helpen de kansen die voor hen liggen optimaal te benutten.

Laat de kernactiviteiten groeien en moderniseren

Onze capaciteiten en concurrentievoordelen stellen ons in staat om te groeien en waarde te creëren voor onze partners. In september kondigden we verbeteringen aan in het Dell APEX-portfolio en een uitgebreidere beschikbaarheid van op resultaten gebaseerde aanbiedingen voor wederverkoop voor partners op andere locaties over de hele wereld. We zien een sterk partnermomentum met Dell APEX, en dit is nog maar het begin.

We hebben geluisterd naar feedback van partners en vandaag kondigen we verbeteringen aan voor onze APEX-partnermogelijkheid:

Geconsolideerde productcategorie: om onze beloningsstructuur te vereenvoudigen, introduceren we een enkele en geharmoniseerde APEX+ categorie voor alle Dell APEX-oplossingen die in aanmerking komen voor een beloning, inclusief Dell APEX Flex on Demand naast Dell APEX resultaatgebaseerde aanbiedingen. Kortingen en verdiende MDF zijn van toepassing op de volledige categorie voor in aanmerking komende partners.

Partnerimplementatie: Partners kunnen nu geselecteerde Dell APEX-oplossingen implementeren op hun eigen voorwaarden met de lancering van partnerimplementatie . Partners kunnen bestaande serviceleveringscompetenties gebruiken om meer controle te krijgen over hun Dell APEX-implementatieopties en gespecialiseerde services met toegevoegde waarde uit te breiden.

Dell APEX-competentie: we hebben een Dell APEX-competentie gelanceerd om partners te helpen het portfolio te leren kennen. Terwijl partners op de hoogte blijven van deze competentie, komen alle metal-tiered partners in aanmerking voor basiskortingen op APEX+-aanbiedingen.

Marktkansen creëren

Naast het verbeterde Dell APEX-portfolio en competentietraining voor service-implementatie, lanceren we persona-gebaseerde training om partners te helpen sneller te groeien. Er zijn drie tracks gelanceerd:

Foundation , voor degenen die nieuw zijn in hun carrière

Develop , voor degenen die nieuw zijn bij Dell Technologies

Technisch , voor diegenen die hun vaardigheden willen ontwikkelen

We ontsluiten ook kansen voor partners via onze gestroomlijnde partnerprogrammastructuur , die voor het eerst werd aangekondigd in 2022. De vorig jaar geïntroduceerde wijzigingen zijn nu volledig operationeel, waaronder één tierstructuur, één incentivestructuur en één reeks vereisten, waardoor partners de beste kunnen kiezen route naar de markt voor hun bedrijf en klanten, zonder hun winstpotentieel in gevaar te brengen.

Versterk de samenwerking en stroomlijn de ervaring

We zijn volledig gefocust op de partnerervaring. We hebben geïnvesteerd in onze technologiestapel, herontwerp van processen, vereenvoudiging van beleid en ondersteuningsmodel. Partners vertellen ons dat het werkt.

In de afgelopen drie jaar hebben we een versnelling van de betrokkenheid bij B2B e-commerce gezien. We maken de aankoopervaring in 2023 nog eenvoudiger met vooraf geconfigureerde server- en opslagbundels, grotere prijstransparantie en sneller bestellen.

Stimuleer menselijke vooruitgang

Bij Dell is het ons doel om technologieën te creëren die menselijke vooruitgang stimuleren, en we kunnen nog verder en sneller gaan als we samenwerken met onze partners.

Er is nu een korting van 7% beschikbaar voor Asset Recovery Services , waarmee klanten op verantwoorde en veilige wijze oudere IT-apparatuur buiten gebruik kunnen stellen en die aansluit bij onze prioriteiten op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG). Asset Recovery Services is beschikbaar voor partners voor client- en serverproducten van elk merk en vormt een aanvulling op onze bestaande programma's Tech Refresh en Data Sanitation en Data Destruction for Enterprise Services .

Ik ben verheugd om met u te delen dat we ook een ESG Partner Spotlight zullen lanceren, een viering van partners in elke regio die ESG werkelijkheid maken voor hun klanten en gemeenschappen. Bekijk de LinkedIn- en Twitter -handvatten van onze Dell Tech Partner om deze verhalen te volgen.

Door onze acties stimuleren we samen vooruitgang.

Kijkend naar de toekomst

Er is geen beter moment om samen te werken met Dell Technologies. Wij zijn de partner om mee te groeien en te winnen, zowel in goede als uitdagende tijden.

Ons Dell Technologies Partner Program voor 2023 levert vandaag voor partners en bereidt ons voor op buitengewoon succes in de toekomst. Er is kracht in cijfers, en samenwerking met onze partners stelt ons in staat om veranderingen door te voeren, te innoveren en vooruitgang te boeken.

Klik hier voor meer informatie over specifieke programma-investeringen en -verbeteringen .

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!