Redactie - 10 augustus 2016

ZyLAB relatiebijeenkomst

Op donderdag 22 september organiseert ZyLAB wederom een relatiebijeenkomst, dit keer rond het thema “Artificial Intelligence in uw dagelijkse praktijk”.

Locatie: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Hilversum
Datum & tijd: 22 september 2016, 9:00 – 14:00 uur

Artificial Intelligence wordt in het bedrijfsleven al uitgebreid gebruikt om de snelheid en efficiency van interne processen te versnellen. Op 22 september vertellen diverse professionals uit de advocatuur en het bedrijfsleven hoe zij in hun dagelijkse praktijk Kunstmatige Intelligentie inzetten om de on-going data-explosie het hoofd te bieden en gebruiken in specifieke toepassingen gerelateerd aan waarheidsvinding bij eDiscovery, due diligence, interne - en fraudeonderzoeken, toezichthouding en information governance.

Probeer het zelf met onze hands-on technologie demo’s, ontmoet onze ontwikkelaars en productmanagers en stel al uw vragen aan onze customer support en Professional Service Consultants.

Schrijf u zelf alvast in en kom op 22 september ontdekken hoe met Artificial Intelligence ook uw dagelijks werk een stuk makkelijker en overzichtelijker kan worden.

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 SLTN Vierkant
Nutanix BW/BN 30-05 tm 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!