Wouter Hoeffnagel - 14 september 2018

ICTWaarborg vergroot juridische kennis van deelnemers via Masterclasses

Exclusief voor haar deelnemers organiseert ICTWaarborg een reeks kleinschalige Masterclasses. In een groep van maximaal 8 personen worden de deelnemers van ICTWaarborg volledig op de hoogte gebracht van voor hun bedrijf van belang zijnde onderwerpen. Tijdens de masterclass zal er tevens voldoende ruimte zijn om eigen zorgen en/of vragen ter sprake te brengen.

ICTWaarborg merkt dat vanuit haar deelnemers steeds meer juridische vragen gesteld worden en er steeds meer behoefte is aan kennis over het gebruik van juridische documenten, de noodzaak hiervan en nieuwe wetgevingen. Om aan deze behoefte te voldoen heeft ICTWaarborg juristen in huis waar deelnemers terecht kunnen met hun vragen en organiseren zij regelmatig seminars op Nyenrode. Omdat sommige onderwerpen diepere aandacht vereisen gaat ICTWaarborg vanaf oktober ook kleinschalige Masterclasses organiseren.

Onderwerpen

De volgende Masterclasses zijn gepland:

9 oktober: Masterclass Algemene Voorwaarden

6 november: Masterclass IT-geschillen – over voorkomen, genezen en oplossen

20 november: Masterclass Privacy en Uw onderneming

4 december: Masterclass Ondernemen en Aansprakelijkheid

18 december: Masterclass Actualiteiten bespreking

De Masterclasses worden gegeven door Mevrouw Mr. M.A.H. (Marloes) Wijnholds, jurist bij ICTWaarborg. De Masterclasses starten om 11:00 uur en eindigen om 14:00 uur. De locatie is het kantoor van ICTWaarborg in Montfoort. Wilt u meer informatie over de Masterclasses van ICTWaarborg? Neem dan contact op met ICTWaarborg via 088-7730073 of via info@ictwaarborg.nl.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!