Redactie - 08 april 2015

Mac Demolition organiseert grote Applebeurs

Op zondag 31 mei 2015 organiseert Mac Demolition een Applebeurs in zalencentrum De Betuwe aan de Hoogkellenseweg 7 in Tiel. Liefhebbers van Apple kunnen deze dag van 9 tot 5 uur bij een twintigtal stands van Apple gespecialiseerde bedrijven terecht met al hun Apple gerelateerde vragen. Ook kunnen met name 2e hands Apple producten zoals iPhones, Macbooks, iPads, iMacs en accessoires aangeschaft worden. De entree bedraagt € 3 in de voorverkoop en € 5 aan de deur. Meer info & tickets: www.applebeurs.nl.

Alles weten over Apple
Mac Demolition, iUsed Store, Websaloon en Apple Museum Nederland zijn enkele van de standhouders. “Met Appelbeurs.nl wil ik fans van Apple bij elkaar brengen en kennis delen over het gebruik en alle mogelijkheden van Apple producten. Met een iPhone, iPad of Mac kun je zoveel, maar veel mensen weten niet wat hun product allemaal nog meer kan. Mac enthousiastelingen kunnen hun Apple product gerust meenemen voor tekst en uitleg, reparatie, inruil en gebruik maken van speciale beursaanbiedingen,” aldus initiatiefnemer van Applebeurs.nl, Garip Salmaz.

Over Mac Demolition
Mac Demolition is expert in reparatie, onderdelen en verkoop van met name 2e hands Apple producten en is gevestigd in Ochten (bij Tiel). Appelbeurs.nl is een nieuw initiatief dat minimaal eens per jaar zal plaatsvinden. Particulieren en bedrijven kunnen hun Mac producten, afhankelijk van de staat van de apparatuur, 9 van de 10 keer direct laten repareren, inname van de apparaten is bijna nooit nodig. Deze service zorgt ervoor dat eigenaar Garip Salmaz klanten uit heel Nederland heeft. Het bedrijf beschikt over de grootste voorraad Mac onderdelen in Nederland en levert onderdelen aan vele Mac reparateurs en bedrijven. www.macdemolition.nl

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!