Redactie - 06 oktober 2016

Ratho Experience Day 2016 Evoluon Eindhoven

Ratho Experience Day 2016 Evoluon Eindhoven image

Schrijf u hier in voor de Ratho Experience Day op 4 november aanstaande in het Evoluon Eindhoven. Net als bij onze succesvolle editie van vorig jaar, bent u in één middag weer helemaal up-to-date op het gebied van trends en ontwikkelingen op ICT gebied. Bezoek het beursplein, volg diverse break-outsessies, en ontmoet interessante sprekers.

Tijdens dit gratis evenement in het prachtige Evoluon wordt de bezoeker getrakteerd op de nieuwste trends en ontwikkelingen op ICT gebied. In één middag volgen ze diverse break-outsessies op het gebied van actuele onderwerpen zoals cybersecurity/ransomware, Internet of Things (IoT), Zakelijke telefonie in de cloud, Robotica, Spelenderwijs Programmeren en 3D-printing, 21st Century Skills en Gepersonaliseerd Leren. Op het dynamische beursplein kan men netwerken met collega's uit het MKB en het Primair en (speciaal) voortgezet onderwijs en kan onder andere de Microsoft Surface Pro 4 uit worden geprobeerd.

"De opdrachtgever staat al sinds de oprichting in 2005 centraal. We onderscheiden ons van de landelijke partijen door onze persoonlijke benadering en hebben een open karakter. We vinden het belangrijk om onze kennis te delen en zowel onze educatieve opdrachtgevers en klanten uit het MKB te informeren over de voor hun relevante oplossingen en technologieën van de toekomst. Als echte Brabantse onderneming uiteraard onder het genot van een hapje en drankje! In navolging van de succesvolle editie van vorig jaar, pakken we het dit jaar nog wat groter aan. " aldus Vanny Ros, Commercieel Manager van Ratho B.V.

Programma en inschrijven

Vanaf 13.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in het Evoluon Eindhoven. Inschrijven kan via de link www.ratho.nl/rep2016, maar wees er snel bij want het aantal plaatsen voor de sessies is beperkt. De volgende sessies zijn tijdens deze middag te volgen:

  • Sessie I:
    21st Century Skills in het onderwijs! door Frank van den Oetelaar, Initiatiefnemer  21stcenturyskills.
  • Sessie II:
    Hoe wapen ik mijn organisatie tegen ransomware? Door Jos Overbeeke, Sales Engineer Sophos.
  • Sessie III:
    Nieuwe office 365 toepassingen voor MKB en Onderwijs. Door Lisanne Bos, Business Development Manager Microsoft.
  • Sessie IV:
    Ervaar dat ook jij programmeerles kan geven met Bomberbot! Door Kirsten van Smirren, Education &Customer specialist van Bomberbot.
  • Sessie V:
    Internet of Things (IoT). door Roy Verboeket, Lead Sales Engineer Aerohive Networks.
  • Sessie VI:
    Optimale telefonische bereikbaarheid voor uw school of organisatie! Door Dennis van nieukerke , Partner manager gnTel BV.
  • Sessie VII:
    Implementatie van iPads in het (basis)onderwijs; een praktijkvoorbeeld. Door Eefje van Gaal, ICT coördinator Eenbes Basisschool De Branding.
BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!