Wouter Hoeffnagel - 04 november 2021

Boomi Out of this World: de toekomst van intelligente connectiviteit en automatisering

Boomi Out of this World: de toekomst van intelligente connectiviteit en automatisering image

Boomi organiseert op 10 november de tweede editie van zijn digitale evenement, Out of This World. Boomi deelt hier onder meer zijn toekomstvisie op technologie en connectiviteit in het bedrijfsleven.

Tijdens het evenement laat Boomi zien hoe organisaties informatiesilo's kunnen doorbreken om hun data optimaal te benutten, flexibeler te worden, time-to-value te versnellen en betere bedrijfsresultaten te behalen. Deelnemers horen van tech- en businessleiders en vooraanstaande branchegenoten over de mogelijkheden van intelligente connectiviteit en automatisering.

Ingrijpende veranderingen

“Tijdens de coronapandemie hebben IT- en organisatieleiders hun bedrijven geholpen om onder buitengewone omstandigheden ingrijpende veranderingen door te voeren”, zegt Mandy Dhaliwal, chief marketing officer bij Boomi. “Out of This World is dé gelegenheid om van deze ervaringen te leren en als community samen te komen om de toekomst van het bedrijfsleven te bespreken en bruikbare kennis te delen over hoe we sneller die toekomst kunnen bereiken.”

Out of This World biedt tal van informatieve sessies met inzichten over en best practices voor hoe organisaties optimaal gebruik kunnen maken van het Boomi AtomSphere Platform om hun bedrijf te transformeren. Onder meer het volgende komt aan bod:

  • Best practices voor hybride werken en de volgende fase van digitale transformatie: De eerste fase van digitale transformatie draaide om CX, agile en data-driven worden en cloudmigratie. De volgende fase draait onder meer om hybride werken, proactieve data governance en AI-gedreven low-code platforms. Deze sessie geeft inzicht in drie belangrijke acties voor de toekomst van digitale transformatie.
  • In 15 minuten van start met een data-integratieplatform: Het kost veel tijd en moeite om een nieuw data-integratieplatform te evalueren, aan te schaffen en de toegevoegde waarde te ervaren, maar… wat als je dat in slechts 15 minuten kan doen? In deze sessie laat Boomi precies zien hoe dat werkt.
  • Hoe zorg je voor meer zichtbaarheid in je integratie-framework?: Gestroomlijnde en geautomatiseerde monitoring van integraties is essentieel voor de schaalbaarheid van een omgeving én de snelheid waarmee problemen kunnen worden verholpen. Deze sessie belicht een casestudy waarbij de integratie van Boomi event data in monitoringtools resulteerde in glashelder inzicht in integraties, ongeacht waar ze draaien.
  • Betere operationele resultaten en flexibiliteit in hybride/multicloud-integraties: Organisaties implementeren steeds vaker een hybride of multicloud infrastructuur. Hoe zorg je dat deze decentralisatie niet leidt tot chaos, maar tot structuur en eenvoud? In deze sessie deelt Boomi recente innovaties die deze en andere vragen beantwoorden. Boomi geven ook inzicht in de voortdurende innovaties in de Atom runtime, die zorgt voor verbeterde snelheid, schaalbaarheid en flexibiliteit.

Registreer je hier voor dit gratis evenement.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!