Redactie - 14 februari 2022

Matrix42 Digital Workspace World 2022

Matrix42 Digital Workspace World 2022 image

Vier met Matrix42 30 jaar ‘Digital Employee Experience’ – met boeiende lezingen en presentaties over de toekomst van de digitale werkplek Aanbieder van digitale werkplekoplossingen Matrix42 nodigt u uit voor het online event “Digital Workspace World 2022”. De livestream die geheel in het teken staat van het thema “The Future of New Experiences”, vindt plaats op 7 maart. Decor is de vijftigste verdieping van het hoofdkantoor van de softwareleverancier in Frankfurt. Deelnemers krijgen niet alleen boeiende en inspirerende presentaties voorgeschoteld, maar kunnen ook in gesprek met een groot aantal experts. In aanloop naar het 30-jarig jubileum wil Matrix42 met dit event een voorproefje geven op de toekomst.

Het digitale werken is in coronatijd snel gemeengoed geworden. Toch zijn we nog maar net begonnen. Volgens de deskundigen van Matrix42 staan we namelijk aan de vooravond van een nieuwe revolutie op het gebied van digitale werkplekoplossingen. Centraal daarbij staat de totaalbeleving van de digitale werkplek en hoe bedrijven met digitale oplossingen die totaalbeleving voor medewerkers en IT kunnen bieden. Tijdens “Digital Workspace World 2022” krijgen deelnemers antwoorden op de belangrijkste vragen over digitaal werken in de toekomst én worden de strategieën op een rijtje gezet om de stap naar de toekomst te zetten.

Welke livesessies staan er op het programma?
Building for a better future – hoe haal je betekenis én geld uit de crisis? Inspirerende lezing van Pascal Finette, medeoprichter van be radical.
The future of experience – hoe zet je digitale diensten om in een totaalervaring voor iedereen? Presentatie door Oliver Bendig, CEO Matrix42 AG.
Hybrid work is here to stay with smarter technology – hoe bereik je met slimme technologie iets buitengewoons? Lezing door Jon Pershke, VP Strategy & Emerging Business bij Lenovo.
Improving user experience through virtual assistants – implementatie van de nieuwste digitale strategieën bij SEG Automotive. Gepresenteerd door Ingo Loos, Global IT Service Manager.
Tijdens de livestream, die enkele uren duurt, worden ook de nieuwste trends op het gebied van digitale werkplekoplossingen voor 2022 gepresenteerd. Er is in het programma volop tijd om met de deskundigen te praten, te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Hierom mag je "Digital Workspace World 2022" niet missen:

Vergroot uw kennis over digitaal werken in de toekomst
Doe inspiratie op voor uw Total Experience strategie
Wissel ideeën uit met andere bedrijven en leidinggevenden

Meer informatie over het evenement “Digital Workspace World 2022” vindt u hier.

Aanmelden voor het event kan hier

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!