Redactie - 19 oktober 2022

De toekomst is NU - Innoveren mét lef

De toekomst is NU - Innoveren mét lef image

We willen het allemaal: groei, digitalisering en efficiency. Als CIO of IT Manager is het uw taak om dit te bewerkstelligen en uw organisatie strategisch vooruit te helpen. Maar hoe bereikt u dit gezien de complexiteit van bedrijfsprocessen, snelheid van technologische ontwikkelingen en de krapte op de arbeidsmarkt? Om resultaat te behalen geloven wij dat innoveren mét lef nodig is!

U realiseert zich dat technologie hard nodig is om groei te genereren en de krapte op de arbeidsmarkt tegen te gaan. De mogelijkheden met bijvoorbeeld low code en Artificial Intelligence (AI) zijn populair en eindeloos. Maar technologie staat niet op zichzelf. Wat wordt de rol van de mens? Moet, zoals Gartner beweert, ‘Everybody a Designer’ zijn? En hoe voorkomt u kwetsbaarheden? Laat u tijdens het Roundtable Dinner op 1 november, georganiseerd door Motion10, inspireren en kijk samen met peers naar de toekomst.

Tijdens deze roundtable schetst Menno Lanting – dé expert als het gaat om de impact van een snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap – met zijn nuchtere kijk op transformatie een heldere route naar innovatie. Dit doet hij aan de hand van aansprekende cases en praktische modellen. Hij laat u zien hoe u zowel technologie als mensen het beste inzet om het juiste te automatiseren en het beste talent te vinden! Vervolgens bediscussiëren we een viertal stellingen met elkaar over de thema’s:

  • Artificial Intelligence (AI)
  • The War for Talent
  • Design Thinking
  • Security

Per stelling krijgt u de mogelijkheid om tijdens het diner met uw peers in gesprek te gaan en met elkaar ervaringen en ideeën uit te wisselen. Kennisdelen en netwerken staan centraal. Ontdek en kom tot nieuwe inzichten wat NU moet gebeuren om de digitale transformatie werkelijk te doen slagen!

Waarom deelnemen?
Inspirerende blik op de toekomst én praktische handvatten en netwerken met peers.
Het Roundtable Dinner is bedoeld voor directie en IT-management.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 1 november | Tijd: 17:00 – 21:00 uur | Locatie: RDM Next, Playground for Pioneers

Meld u nu aan: Roundtable Dinner - De toekomst is NU - Motion10 | Maak(t) uw digitale innovatie succesvol

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!