Witold Kepinski - 17 mei 2023

Infor organiseert Innovations Day Benelux

Op 1 juni organiseert Infor, de industry cloud company, de ‘Infor Innovations Day Benelux’, een evenement voor klanten, partners en industy leaders.

Infor organiseert Innovations Day Benelux image

Het evenement vindt plaats op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Het heeft thema is ‘better together’ en alles draait om het versterken van concurrentievoordeel met behulp van technologie. Het evenement richt zich op de nieuwste innovaties van Infor op het gebied van onder meer food & beverage, distributie en productie. Het huidige concurrentielandschap is sterk afhankelijk van innovatie. Bedrijfsleiders moeten constant op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren, omdat veel nieuwe uitdagingen niet verholpen kunnen worden met oude oplossingen.

Innovations Day Benelux brengt klanten, partners en experts samen om specifieke oplossingen en trends te bespreken. De dag heeft een plenaire sessie met sprekers als trendwatcher Sander Duivestein en Phil Lewis, de senior vice president solutions consulting bij Infor. Daarnaast zijn er verschillende educatieve workshops waarin industrie-specifieke bedrijfsuitdagingen worden behandeld.

Een in het oog springende ontwikkeling is het onderwerp Artificial Intelligence, waar de keynote van Sander Duivestein op ingaat. “Kunstmatige intelligentie democratiseert menselijke creativiteit. Het gaat van het herkennen van patronen naar het creëren van patronen. Dat brengt een compleet nieuwe manier van innoveren. AI zelf zal jou niet vervangen, maar een persoon die AI gebruikt wel.”

Ga voor meer informatie en registratie naar de website van Infor Innovations Day Benelux.

Datum: 1 juni
Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
Baarn, 3755KB

VMware BW  02-10-2023 tm 16-10-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!