Witold Kepinski - 14 augustus 2023

Wentzo Connect '23: Smart Networking & Sustainability

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseren we de tweede editie van Wentzo Connect, met ditmaal als thema ‘Smart Networking & Sustainability’! We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn

Wentzo Connect '23: Smart Networking & Sustainability image

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseren we de tweede editie van Wentzo Connect, met ditmaal als thema ‘Smart Networking & Sustainability’! We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn

Wat kun je verwachten

Tijdens Wentzo Connect ’23 inspireren we je om jouw netwerkinfrastructuur nog slimmer en duurzamer in te zetten. Dit doen we onder andere met boeiende keynotes, break-out sessies met praktijkvoorbeelden en live demo’s. Op het netwerkplein ontmoet je vooraanstaande leveranciers en partners, ook heb je de kans om vakgenoten te spreken. ’s Avonds kunnen we verder bijpraten onder het genot van een hapje en drankje. Je gaat naar huis met een leuke giveaway.

Aanwezige netwerkleveranciers en IT partners

Onderstaande netwerkleveranciers zullen een bijdrage leveren in de vorm van een presentatie en zijn aanwezig op het netwerkplein. Binnenkort vullen we deze lijst aan met meer IT partners.

  • HPE Aruba Networking
  • Extreme Networks
  • Juniper-Mist
  • Huawei
  • Fortinet

Waar?

Wentzo Connect ’23 vindt plaats bij onze vernieuwde en uitgebreide event locatie Wentzo Meetz in Garderen. We verwachten rond 13:00 uur te starten Je parkeert hier gratis voor de deur.

Het evenement duurt van 13:00 uur tot ongeveer 20:30 uur.

Maximum aantal deelnemers

Om een hoge mate van evenementervaring te kunnen garanderen geldt er een maximum aantal bezoekers. Vul hieronder je gegevens in en reserveer alvast jouw plek. De toegang is gratis.

Meer info en de mogelijkheid tot aanmelden vind je hier: https://wentzo.com/nieuws/wentzo-connect-23/.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!