Witold Kepinski - 02 oktober 2023

Portland Europe MSP Partner Event- Heineken Experience

Op 16 november organiseert Portland Europe een Exclusief MSP Partner Event op een unieke locatie: de originele Heineken Brouwerij.

Portland Europe MSP Partner Event- Heineken Experience image

Geen lange presentaties maar het creëren van betekenisvolle verbindingen met andere MSP's in de Benelux en met toonaangevende cybersecurity fabrikanten. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol waardevolle informatie voor MSP's zoals jij. Bovendien krijg je de kans om de Heineken Experience zelf te ervaren.

Portland is verheugd om je te kunnen vertellen dat niemand minder dan Marcin Kleczynski, CEO en oprichter van Malwarebytes, overkomt uit de USA. Hij begon al op zijn veertiende als cybersecurity ondernemer en heeft een ongekend succesverhaal te delen. Ook co-founder van Augmentt en N-Able, Gavin Garbutt, komt speciaal over uit Canada om één van de keynotes te verzorgen.

Bob Layton, security channel 'heavyweight' van eSentire, autoriteit op MDR gebied, plus Dan Scott, oud MSP'er en directeur van de IT Nation Community in EMEA, maken deze middag dat jij volledig up-to-speed bent daar waar het 24/7 security betreft.

Op de dag zelf starten we om 14.00 en deze zal eindigen na de Heineken Experience museumtour en aansluitend een 'walking diner'. De volledige agenda boordevol andere interessante (panel) sprekers volgt snel.

Meld je vast aan, dan ben je zeker van een plek.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!