Wouter Hoeffnagel - 02 oktober 2023

Meer waarde halen uit technologie-investeringen centraal op conferentie Gartner

Gartner organiseert op 20 en 21 november in het Britse Londen de Gartner IT Infrastructure, Operations & Cloud Strategies Conference 2023. Op de conferentie leren deelnemers hoe ze hun mensen, processen en technologie kunnen transformeren, technische schulden kunnen beheren en hun activiteiten kunnen moderniseren.

Meer waarde halen uit technologie-investeringen centraal op conferentie Gartner image

De business eist meer waarde uit zijn technologie-investeringen. Maar door de snel veranderende macro-economische en geopolitieke klimaten, complexe en diverse technologie-ecosystemen en de steeds dringender wordende tekorten aan talent lijken deze doelstellingen buiten bereik.

Vijf hoofdlijnen en vijf spotlights

De agenda van de conferentie bestaat uit vijf hoofdlijnen en vijf spotlights die dieper ingaan op een breed scala aan urgente onderwerpen voor I&O-, cloud- en platformleiders en praktijkmensen. Denk hierbij aan het versnellen van de waarde van de cloud en de beveiliging van infrastructuur en operaties (I&O).

  • Maandag 20 november: Gartner Opening Keynote: Empowered People en baanbrekende innovaties Deliver Your Future met Gartner-analisten Thomas Bittman, Hassan Ennaciri en Autumn Stanish.
  • Maandag 20 november: Gastkeynote: Disrupt Yourself: de sleutel tot succes in onzekere tijden.
  • Dinsdag 21 november: Gartner Keynote: What Good Looks Like – Stories of Allyship met Tori Paulman, Sr Director Analyst bij Gartner.

Op de conferentie komen ook verschillende casestudies aan bod, waaronder een casestudy van John Deere en TransUnion.

Het event vindt plaats op 20 en 21 november 2023 in InterContinental Londen – The O2 in het Britse Londen. Meer informatie is hier beschikbaar, waar u zich ook kunt aanmelden voor het event.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!