Witold Kepinski - 12 oktober 2023

Digital & Human event

Ontdek hoe IT bijdraagt aan optimaal werkgeluk voor je medewerkers en als versneller kan dienen voor duurzame ambities.   Tijdens het unieke event ‘Digital & Human’ word je meegenomen in de kansen die de combinatie van IT, HR en duurzaamheid biedt om met jouw organisatie voorop te blijven lopen. Een middag vol inspirerende sessies en een interactieve Q&A om van gedachten te wisselen over de inzet van duurzame IT voor optimaal werkgeluk.

Digital & Human event image

Programma

  • ‘Go Digital, Stay Human’ - Trendwatcher, futurist en schrijver van de bestseller ‘Humanification’ Christian Kromme deelt zijn visie op hoe je als organisatie vaart kunt maken op technisch vlak, maar toch menselijk blijft.  
  • IT & Werknemersgeluk - René Sluyter, Projectmanager bij Aces Direct deelt hoe IT kansen biedt om werknemersgeluk te vergroten.
  • Data, werkgeluk en duurzaamheid - Erik Moltzen en Michel Voorhout van HP delen hun kennis over hoe datagedreven werken als versneller dient voor jouw duurzame ambities én hoe dit bijdraagt aan het werkgeluk van je medewerkers. 
  • Van IT-waste naar kans - Voor zowel organisaties als (potentiële) werknemers wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Bart Klaassen, Commercieel Directeur van Aces Direct, deelt zijn visie op circulariteit en duurzaamheid.
  • HR en IT. Twee disciplines die niet (altijd) dezelfde taal spreken. Uiteenlopende doelstellingen… of toch niet? Ontdek tijdens een interactieve sessie onder leiding van Moniek van Beckhoven, HR Manager bij Aces Direct, hoe beide disciplines elkaar kunnen versterken.

Deelnemen?

Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Meld je aan via het online inschrijfformulier.

Wil je het evenement bezoeken samen met collega’s? Schrijf iedere deelnemer dan individueel in.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!