Witold Kepinski - 18 oktober 2023

Cyber Security Visie 28 november 2023

Na het succes van vorig jaar bieden it2grow en Protinus IT opnieuw hèt platform waar vooraanstaande experts hun visies delen op het gebied van Cyber Security, ICT-infrastructuur en data management. Met keynotes van Don Eijndhoven en Raymond Bierens (VU Amsterdam), break-out sessies met visiepresentaties van meer dan 15 producenten en een InfoPlaza, geven we u handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Cyber Security Visie 28 november 2023 image


Tijdens dit event kunt u experts van de grote namen op het gebied van IT security ontmoeten: Arctic Wolf, CrowdStrike, Darktrace, HPE, Pentera, Sophos, Veeam, VMware, Yubico, JAMF, Cloudian, Zscaler, RSA Security, Intercede, Trustwave, Entrust en SentinelOne.

Cyber Security Visie 2024 is gratis toegankelijk alléén voor functionarissen van eindgebruikers die verantwoordelijk zijn voor beleid en beslissingen op het gebied van IT-security zoals CISO, Data management, Infrastructuur management, IT Management, Finance management.

Het aantal plekken is beperkt dus wil je erbij zijn, schrijf je dan in via CyberSecurityVisie.nl. Hier is ook het hele dagprogramma en alle sprekers te vinden.

Wanneer? 28 november 2023

Programma: van 09:00u tot 17.00u. Inclusief lunch en borrel op de InfoPlaza

Waar?

Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten

Woudenbergseweg 54

3707 HX Zeist

Contact:

It2grow

Protinus IT

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!