Witold Kepinski - 06 mei 2024

Eerste Software Innovation Lunch op 24 mei in Den Bosch

Op vrijdag 24 mei vindt in Den Bosch de eerste Software Innovation Lunch plaats. Dit laagdrempelige en informatieve event is speciaal bedoeld voor softwarebedrijven in Nederland. De lunch wordt georganiseerd door de founders van CloudLunch in samenwerking met Claranet Benelux.

Eerste Software Innovation Lunch op 24 mei in Den Bosch image

Tijdens de Software Innovation Lunch delen twee keynote sprekers hun inzichten en ervaringen met de aanwezigen. Luc Brandts, CEO van de Software Improvement Group, zal vertellen over de conclusies die zijn bedrijf heeft getrokken uit de analyse van duizenden systemen in honderden verschillende technologieën.

Pascal Widdershoven, CTO bij Kabisa - Software Artisans, deelt zijn ervaring op het gebied van software engineering. Kabisa ontwikkelt bedrijfskritische applicaties voor onder andere ASML, Philips, Google en de KNMI.

De Software Innovation Lunch is een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de softwarewereld, te netwerken met andere professionals en inspiratie op te doen voor uw eigen bedrijf.

Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel & Dutch IT Channel is mediapartner van dit event.

Locatie: "Het Veerhuis Bokhoven" in Den Bosch

https://www.hetveerhuisbokhoven.nl/

Aanvang: 12:00 uur (ontvangst vanaf 11:30 uur)

Aanmelden: https://www.claranet.com/nl/events/softwareinnovationlunch

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!