Redactie - 22 februari 2014

Dutchitchannel.nl en executive-people.nl aanwezig op Mobile World Congress 2014

 

De redacties van Dutchitchannel.nl en executive-people.nl zijn aanwezig op Mobile World Congress (MWC) 2014 in Barcelona. Daar zullen ze verslag doen van de vele IT-leveranciers die hun oplossingen tonen en visie vertellen over de mobiele markt. Maandag 24 februari doet het redactieteam onder andere verslag van het Dutch Mobile Networking Event in het BetaHaus in Barcelona.

Mark Zuckenberg

Er keynotes van Facebook oprichter Mark Zuckerberg, WhatsApp ceo Jan Koum en IBM ceo Ginni Rometty die onder andere de plannen rond de Network Functions Virtualization (NFV) markt verteld die in 2015 goed is voor 5 miljard dollar omzet. Andere keynotes zijn van Cisco ceo John Chambers, EMC ceo Joseph Tucci en Alcatel-Lucent ceo Michel Combes.

Samsung en Nokia

Naar verwachting worden vele nieuwe smartphones, tablets, wearables en andere producten aangekondigd. Samsung kondigt de Galaxy S5 smartphone aan, Nokia de Nokia X Android smartphone,  Sony de D6503 Sirius smartphone en misschien de Xperia Z2 tablet.

LG en Huawei

LG komt met een reeks smartphones zoals de LG D830, LS740, D410, D320 en MS323 die allen werken op Android OS. Huawei zal de Ascend P6 smartphone en een wearable device annonceren. Naar verluidt zal BlackBerry de Jakarta smartphone annonceren voor de Indonesische markt.

Intel

Er zijn ook aankondigingen van chipleveranciers rond mobiele processors. Intel lanceert mogelijk de 64-bit processing architecture processors voor tablets die gebaseerd is op de Bay Trail-T technologie. Samsung zal een 64-bit chipset annonceren met de naam Exynos mobile processors.

Verder laten tal van andere grote IT-leveranciers zich gelden zoals HP, CA Technologies, Citrix, Salesforce.com, Good Technology, Symantec, McAfee, ZyXEL en nog vele anderen.  

Door: Witold Kepinski

 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!