Witold Kepinski - 08 december 2014

Dynamics User Group kijkt terug op Convergence EMEA 2014

Ook dit jaar was Dynamics user group goed vertegenwoordigd op de Europese Convergence event van Microsoft in Barcelona.

Er werd onder andere een panel discussie gehouden met vier internationale Dynamics gebruikers met als onderwerp: "Succesfully managing your implementation or upgrade: A CIO's perspective". In deze sessie, die gefaciliteerd werd door Jay Ramsanjhal (foto), hebben IT verantwoordelijken bij Fugro ICT, Vink Holding, Intrum Justitia en Bunzl in dialoog met de zaal hun ervaringen gedeeld over Dynamamics implementaties. Het doel van de sessie was samen met de zaal succesfactoren te definieren van een implementatie project en duidelijke verberpunten voor alle betrokken stakeholders te specificeren.  De sessie is bezocht door ruim 70 personen en heeft het een hoge beoordeling van Microsoft gekregen.  

Convergence 2014 Soirée

Naast een inhoudelijke sessie is een Europees soirée gehouden voor eindgebruikers en partners. Dit feest is binnen enkele weken tot stand gekomen met de hulp van 10 internationale partners en is bezocht door ruim 200 conferentiebezoekers.

Met de organisatie van deze twee events wi lde Dynamics user group bij gebruikers, partners en Microsoft laten zien als een volwassen, professionele organsiatie waarmee locaal en internationaal samengewerkt wordt. "Deze missie is wat ons betreft geslaagd. Onze Soirée partners hebben commitment uitgesproken van dit feest een vaste Convergence side event te maken. Daarnaast hebben we een betere band opgebouwd met de sleutelfiguren binnen het Convergence team en kunnen we meer invloed uitoefenen op het programma. Dat wordt bewezen door het feit dat een van onze leden, Frank Klabbers, als enige Dynamics gebruiker namens Europa zitting neemt in een Convergence programmaraad. Graag delen we binnenkort de foto's van beide bijeenkomsten met u op onze nieuwe site die in januari 2015 live gaat", zo meldt  de Dynamics user group.

WK

SLTN Vierkant IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!