Redactie - 20 augustus 2016

Handelsmissie naar Silicon Valley

Het is inmiddels een wat sleetse uitdrukking, maar Silicon Valley is en blijft de bakermat van de wereldwijde internet- en techsector. Maar of het nou om de bekende techgiganten of nieuwe startups gaat: in een snel veranderende wereld moet voortdurend geïnnoveerd worden om mee te komen. Voor Nederlandse ondernemers in de digitale sector is dat niet anders. De vraag is: hoe doe je dat?

Deze en andere vragen worden onderzocht tijdens een handelsmissie naar Silicon Valley. Deze missie wordt door Digital Gateway to Europe, haar partners en in samenwerking met Handelsroute.nl georganiseerd van zondag 23 tot en met vrijdag 28 oktober 2016. De relatie tussen mens en techniek zal centraal staan: hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je als snelle groeier in de Valley voldoende hardwerkende en slimme mensen krijgt en behoudt? En hoe motiveer je deze mensen om voortdurend innovatief te blijven?

Op naar de toekomst
Naast inhoudelijke bezoeken aan onder andere LinkedIn, Stanford University en de ARM Techcon beurs in Santa Clara zullen er verschillende netwerkbijeenkomsten bezocht worden. Zo kan uit eerste hand vernomen worden hoe in de Valley naar de toekomst gekeken wordt en welke rol Nederlandse partijen daarin kunnen spelen. Er is ruim gelegenheid om tijdens matchmaking en bedrijfsbezoeken in contact te komen met interessante netwerkcontacten die meer kunnen vertellen over de Valley als zakelijke springplank naar succes.

Meld u nu aan voor deze handelsmissie. U zult niet alleen een blik op de toekomst krijgen, maar ook contacten en kennis op doen om actief te gaan bouwen aan de techniek van morgen. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om een missievoucher ter waarde van 1500 euro te krijgen voor deze missie. Klik hier voor meer informatie over de missievoucher.

Vertiv BW week 7 liggend blauw/vierkant paars 11-12-2023 tm 18-12-2023 Simac BW vierkant week 50 tm 52-2023
Vertiv BW week 7 liggend blauw/vierkant paars 11-12-2023 tm 18-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!