Witold Kepinski - 06 juli 2017

RES Software in handen van Ivanti

RES Software is overgenomen door Ivanti, specialist in integratie en beheer van de digitale werkplek en financieel gesterkt door Clearlake Capital. Het Nederlandse RES is leverancier van software gericht op het verbeteren van IT-diensten door het beschikbaar stellen van veilige en geautomatiseerde werkplekken en biedt oplossingen op het gebied van identiteitsbeheer.

De oplossingen van RES Software bieden mogelijkheden voor werkplek- en identiteitsbeheer in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen via één enkel platform. De mogelijkheden om met RES toepassingen in bulk beschikbaar te stellen aan gebruikers en weer terug te nemen zal gecombineerd worden met Ivanti’s procesautomatisering wat IT-organisaties helpt bij het effectief automatiseren van on- en offboarding-processen.

Steve Daly, CEO van Ivanti, zegt in een persbericht: “Ivanti verwelkomt de medewerkers van RES Software bij de Ivanti-familie. We kijken ernaar uit om samen met hen de klanten en partners van RES Software te helpen nog meer uit hun investeringen te halen met de inzet van het Ivanti platform.”

Digitale Transformatie

Met zijn grote Europese aanwezigheid, met name in de Benelux, breidt RES Software Ivanti’s klantenbestand uit en versterkt het de wereldwijde groei van het bedrijf. Bovendien helpt RES Software de automatiseringsmogelijkheden van Ivanti uit te breiden naar nog meer toepassingen, platforms en databases. “Bij RES Software draait alles om producten waar onze klanten van houden omdat wij complexe IT-taken versimpelen die met de moderne digitale werkplek samenhangen”, zegt Bob Janssen (foto), oprichter en CTO van RES Software. “We zijn blij dat we onze oplossingen met een breder, wereldwijd publiek kunnen delen en dat we nog meer CIO’s kunnen ondersteunen bij hun digitale transformatie. Onze bestaande klanten gaan zeker kunnen profiteren van deze combinatie. Samen met Ivanti bieden we een bredere oplossing waarmee organisaties alsmaar ingewikkeldere IT-problemen kunnen oplossen.”

Bestaande klanten van RES Software blijven verzekerd van ondersteuning en krijgen daarnaast toegang tot Ivanti’s wereldwijde 24/7-ondersteuning en gebruikerscommunity, aldus Janssen.

Deze overname is voor Ivanti de tiende in vijf jaar, en de tweede onder de nieuwe merknaam. De voorwaarden van de transactie worden niet bekendgemaakt. Ivanti is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om klanten te ondersteunen in hun zoektocht naar beter beheer en beveiliging van de digitale werkplek en het efficiënt managen van de IT-infrastructuur.

WK

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!