Redactie - 30 september 2017

Wie is het sportiefste ICT-bedrijf van Nederland?

Wie is het sportiefste ICT-bedrijf van Nederland? image

Voor de eerste keer vond in juni dit jaar de ICT-cup plaats op sportpark Papendal te Arnhem. 26 ICT-bedrijven namen deel met twee belangrijke redenen: 1. Het sportiefste ICT-bedrijf van Nederland worden en 2. Stichting ALS steunen in de strijd tegen spierziekte ALS. Nog niet eerder werd een grootschalig sporttoernooi tussen ICT-bedrijven georganiseerd in Nederland. De dag was opgedeeld in verschillende sporten zoals voetbal, lacrosse, boogschieten, beachvolleybal en een GPS-tocht. Het doel is om van de ICT Cup een jaarlijks terugkerend evenement te maken. De volgende editie staat al gepland voor 15 juni 2018. Hiervoor hebben zich inmiddels al weer ruim twintig ICT-bedrijven aangemeld. Onder andere NETGEAR, Barracuda, Dropbox, Conceptsales, HP, Uniserver, Lemontree en Kendis ICT-groep Nederland. Teambuilding, informeel netwerken en sporten zijn de basis voor de ICT-Cup. En natuurlijk het steunen van een goed doel!

Informatie ICT Cup

De ICT-Cup is dé onderlinge competitie tussen toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven. Deze bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup. Een leuke en sportieve manier om banden te versterken, te netwerken in de branche en in een ontspannen setting de contacten te versterken.  

In 2017 won Ifective de felbegeerde cup, gevolgd door Conceptsales op de tweede plaats. Tweeweg IT pakte de derde plaats op het podium. Zijn zij in staat hun positie als ‘Sportiefste ICT-bedrijf van Nederland’ te prolongeren?

Op de locatie van sportpark Papendal kunnen verschillende activiteiten op sportief, recreatief en creatief gebied georganiseerd worden. Met vele sportfaciliteiten en moderne binnen- en buiten accommodaties wordt het een groot sportief feest. Zo kan de ICT-Cup volledig op maat samengesteld worden en iedere editie van de ICT-cup weer anders worden samengesteld, waardoor deelnemers jaarlijks verrast worden met nieuwe sporten.

De dag zal worden opgedeeld in verschillende sporten, die voor iedereen toegankelijk zijn. Tijdens de netwerkmomenten worden de tussenstanden gecommuniceerd en zal dit de motivatie zijn om achterstanden in te halen of voorsprongen te verdedigen. Doordat de teams op de hoogte blijven zal de strijd losbarsten en de wil versterken om de beste te zijn. Hierdoor is de ICT-Cup een sterke teambuilder en moet er als één team goed samengewerkt worden. Tegelijkertijd zal ook de band tussen de teams versterken en kan op een leuke manier onder het genot van een hapje, drankje en muziek worden bijgepraat en genetwerkt.

ICT-Cup steunt Stichting ALS

ICTWaarborg steunt met de ICT-Cup wederom Stichting ALS. Een dag waarop je geniet van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Rondom de ICT-Cup wordt er dan ook extra aandacht besteed aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte. Tijdens de vorige editie resulteerde dit in een mooi opgehaald bedrag van € 6.380,-.

Teamspirit zorgt voor verbondenheid en samenwerking tussen medewerkers. Ik verwelkom jouw team dan ook graag bij ICT-Cup 2018! Leuke ideeën en initiatieven voor fondsenwerving voor ALS zijn uiteraard altijd welkom.

Kijk voor meer informatie op ictcup.nl of neem contact met mij op via 088-7730072.

Danielle Evers, directeur ICTWaarborg

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!