Witold Kepinski - 06 november 2017

Executive People doet verslag van Gartner Symposium / ITxpo Barcelona

Executive People doet verslag van Gartner Symposium / ITxpo Barcelona image

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doet live verslag van de Gartner Symposium / ITxpo in Barcelona. Daarzijn meer dan 6000 CIO's en senior IT-managers aanwezig die een strategische kijk krijgen op de opkomende trends die IT en business vormgeven.

Gartner Symposium is een kruispunt van Gartner-analisten, branchespecialisten, peers en oplossingsproviders die samen met IT-beslissers nieuwe manieren verkennen om kritieke uitdagingen aan te gaan, beslissingen met vertrouwen te nemen en een grotere impact als leider te bereiken. De redactie maakt een aantal video’s en online artikelen van het belangrijke evenement.

Gartner Holland House

Tijdens Gartner Symposium/ITxpo organiseert Gartner, Executive-People.nl (als exclusief media- en eventpartner) en Dutch IT-channel voor de 15e keer een netwerkavond voor de delegates uit Nederland in het Gartner Holland House. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 7 november 2017 van 19.30 tot 22.30 uur in SHOKO, de meeste trendy loungeclub van Barcelona. Deze locatie is gelegen aan de Olympische haven en is niet ver verwijderd van het Congrescentrum.

Het Gartner Holland House staat bekend als een informele en gezellige avond. Deze bijeenkomst wordt zeer goed door  IT- en businessmanagers (CIO's, CTO's, Senior IT Leaders) bezocht. Het is het grootste netwerkevenement tijdens Gartner Symposium/ITxpo. Dit evenement is alleen toegankelijk voor full delegates uit Nederland.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 SLTN Vierkant
ALSO BN start week 21

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!