Wouter Hoeffnagel - 25 januari 2018

Holland Paviljoen op MWC geopend door Haagse wethouder Bruines en KPN-bestuurslid Farwerck

Holland Paviljoen op MWC geopend door Haagse wethouder Bruines en KPN-bestuurslid Farwerck image

De Nederlandse ambassadeur in Spanje Matthijs van Bonzel, de Haagse wethouder Saskia Bruines, COO van KPN Joost Farwerck en techondernemer uit Den Haag Danny Frietman openen het Holland Paviljoen tijdens het Mobile World Congres (MWC). Het is het tweede jaar op rij dat Nederland met een Holland Paviljoen op het MWC wordt vertegenwoordigd. Het MWC wordt van 26 februari tot en met 1 maart 2018  georganiseerd in het Spaanse Barcelona. 

Op het Holland Paviljoen staan verschillende Nederlandse bedrijven, zoals ABN AMRO, PortingXS, BroadForward en de universele vertaler Travis. Andere activiteiten tijdens deze editie zijn de innovatietour onder leiding van tech trendwatcher Vincent Everts, een tour specifiek gericht op overheidsdeelnemers en verschillende presentaties over onder andere retrofit en IoT, Blockchain en IoT en internet accountability. De openingsborrel wordt mogelijke gemaakt door onder andere Summa, CM en de BTG.

Ruim 110.000 bezoekers

Het MWC is met ruim 110.000 bezoekers en vele productlanceringen van bedrijven de belangrijkste bijeenkomst ter wereld voor de mobiele en IT-sector. Op het MWC komen vertegenwoordigers uit de hele wereld samen om ontwikkelingen binnen de mobiele sector en onderwerpen op het gebied van onder andere veiligheid en het 'Internet of Things' te bespreken.
Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet of het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Netherlands Business Support Office in Barcelona en de Rijksdienst voor Ondernemingen (RvO) bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Voor alle Nederlandse deelnemers aan het MWC in Barcelona is het mogelijk deel te nemen aan het Dutch Mobile Community event op maandagavond 26 februari. Onder het genot van drankjes en heerlijke hapjes wordt u vanaf 22:00 uur welkom geheten door de organisatie. U kunt zich hier inschrijven voor het Dutch Mobile Community event

Mediapartners

De organisatie van de Nederlandse activiteiten is in handen van tech ondernemer Danny Frietman en zijn team van Enterprise Summit. Meer informatie over het event is te vinden op enterprisesummit.nl. Informatie over mogelijkheden voor samenwerking kan worden opgevraagd bij Danny Frietman. Executive People en Dutch IT-channel zijn de mediapartners van het Holland Paviljoen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!