Wouter Hoeffnagel - 27 september 2019

Tanium opent kantoor in Utrecht

Tanium opent kantoor in Utrecht image

Tanium, een platform voor endpoint visibility en controle, opent een nieuw kantoor in Nederland als onderdeel van zijn wereldwijde expansiestrategie. Het technologiebedrijf werkt vanuit het nieuwe kantoor aan het uitbreiden van zijn klantenbestand, dat momenteel bestaat uit onder andere de Erasmus Universiteit Rotterdam, enkele andere prominente Nederlandse organisaties en de helft van wereldwijde Fortune 100.

Tanium verandert de manier waarop organisaties hun endpoint-apparaten beheren inclusief laptops, servers, virtuele machines, containers en cloud-infrastructuur. Tanium geeft teams snel en eenvoudig nauwkeurige informatie op schaal over de status van endpoints, waardoor ze die effectiever kunnen beschermen tegen verstoringen en cyberdreigingen.

Groeipotentie

Richard Poolman, VP Benelux & Nordics bij Tanium: "Bij Tanium ondersteunen we meerdere van de grootste en technisch meest geavanceerde organisaties ter wereld. We zijn verheugd met de uitbreiding van onze aanwezigheid in Nederland. Het potentieel voor groei en innovatie in Nederland is groot voor organisaties die behoefte hebben aan zichtbaarheid van, en controle over hun endpoints. Alleen met het juiste inzicht kunnen ze complexe systemen soepel laten werken en hun IT-omgevingen beschermen. Aangezien security en compliance binnen organisaties belangrijker is dan ooit, is het van essentieel belang dat teams voor IT-operaties en security zich verenigen en gebruikmaken van een gemeenschappelijke set bruikbare data voor endpoint visibility en controle; over alle devices."

Het nieuwe Tanium-kantoor bevindt zich op de Secoya Business Campus in Utrecht. Onder meer Barclays, Whirlpool en vier divisies van de Amerikaanse strijdkrachten maken gebruik van Tanium om de juiste beslissingen te nemen, efficiënt te werken en bestand te zijn tegen verstoringen. Tanium had in oktober 2018 een geschatte waarde van 6,5 miljard dollar.

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!