Wouter Hoeffnagel - 12 januari 2020

INNOPAY lanceert community voor specialistische freelancers

INNOPAY lanceert community voor specialistische freelancers image

Consultancybureau op het gebied van digitale transactie INNOPAY lanceert de Associate Community, een netwerk geselecteerde zelfstandige professionals met een expertise op het gebied van digitale transacties. Met dit initiatief speelt INNOPAY in op de trend van de agile workforce.

"Organisaties moeten vandaag de dag flexibel zijn om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende behoeften van klanten. Toegang tot gespecialiseerd talent is daarbij in toenemende mate lastig", vertelt Matthijs Ros, Director bij INNOPAY. "De missie van INNOPAY is om organisaties hierin te helpen en met de Associate Community kunnen we dit realiseren."

Specialisten met een eigen expertisegebied

De INNOPAY Associate Community bestaat inmiddels uit zo'n 200 associates. Allen specialisten in digitale transacties maar elk met een eigen expertisegebied, zoals legal, cybersecurity, marketing en blockchain. "Hierdoor kunnen we voor iedere opdracht een passend, hybride team samenstellen bestaande uit eigen medewerkers van INNOPAY, professionals uit de Associates Community en medewerkers van de klant. Op deze manier zijn we in staat om opdrachtgevers optimaal te begeleiden in hun ontwikkeling op het gebied van digitale transacties."

Het consultancybureau screent zorgvuldig om de top tien procent specialistische freelancers te selecteren voor het netwerk. Er wordt niet alleen gekeken naar de expertise, maar ook of er een match is met de cultuur van INNOPAY. Dankzij het netwerk kan het bureau bij ieder project de juiste professionals selecteren. Klanten hoeven zelf hoeven niet te zoeken en contracteren.

Toegang tot aansprekende opdrachten

Met de community speelt INNOPAY in op een andere trend binnen de arbeidsmarkt, namelijk dat steeds meer hoogopgeleide professionals kiezen om voor zichzelf te werken. Dankzij het netwerk krijgen zij toegang tot kennis, training, sparring en de mogelijkheid om voor aansprekende organisaties te werken.

AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!