Redactie - 23 maart 2020

NetApp sluit NKS en Cloud Volumes aan op HCI

NetApp meldt dat Kubernetes Service (NKS), NKS op HCI & Cloud Volumes op HCI nu beschikbaar zijn. 

NetApp Kubernetes Service, NetApp Kubernetes Service op HCI en Cloud Volumes op HCI zijn in trek zo meldt NetApp:

"Klanten hebben met ons gedeeld dat hun grootste uitdaging bij het adopteren van Kubernetes gegevenspersistentie en draagbaarheid is. Simpel gezegd, hoewel containers in hoge mate beschikbaar en draagbaar zijn, zijn de bijbehorende gegevens en dataservices dat niet. Bovendien hebben zowel partners als klanten NetApp gevraagd om een distributie-agnostische benadering van Kubernetes te hanteren.

Op basis van wat we van klanten hebben gehoord, verhoogt NetApp onze totale investering in Kubernetes en verleggen we tegelijkertijd de focus in hoe we de Kubernetes-markt bedienen.

Ons doel zal zijn om applicaties en bijbehorende gegevens in hoge mate beschikbaar, draagbaar en beheersbaar te maken in zowel on-premise als in de cloud door middel van een door software gedefinieerde set van dataservices.NetApp werkt aan het mogelijk maken van een vereenvoudigde en uniforme oplossing voor ons hele portfolio. Daarnaast zullen we ook overgaan op een planningsonafhankelijke agnostische benadering om klanten te ondersteunen.

Het doel van NetApp is om onze geconvergeerde en hypergeconvergeerde opslagplatforms, waaronder NetApp HCI, te transformeren naar een door software gedefinieerde architectuur en een toonaangevend on-premise hybride cloudplatform te worden dat in staat is om de infrastructuur voor Kubernetes te automatiseren."

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Comstor BW 11 tm 17 dec 2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!