Redactie - 29 mei 2020

Yealink lanceert cloud based videoconferentie platform

Yealink lanceert cloud based videoconferentie platform image

Yealink, specialist is in videoconferentie, spraakcommunicatie en samenwerkingsoplossingen, lanceert Yealink Meeting. Dit is een cloud-based videoconferentieplatform waarmee klanten met één klik toegang krijgen tot een video vergadering en met iedereen - waar en wanneer dan ook - persoonlijk kunnen communiceren.

“Yealink zet zich in om meer betaalbare en gebruiksvriendelijke producten aan onze klanten te bieden, om zo de productiviteit te verbeteren en onze klanten te ondersteunen om overal te werken”, aldus Li Liu, vicepresident R&D bij Yealink.

Yealink Meeting is de nieuwste toevoeging aan Yealink’s innovatieve One-stop Video Conferensing Solution, ontworpen voor kantoorwerkers, zakenreizigers en thuiswerkers. Yealink Meeting is een hoogwaardig, high definition (HD) videosamenwerkingsprogramma dat is ontwikkeld om de communicatie voor de hedendaagse bedrijven te stroomlijnen. Het product biedt een optimaal installatieproces met één muisklik en een snelle automatische installatie, waardoor er geen langdurige handmatige inspanningen nodig zijn. YealinkMeeting is onderling aansluitbaar met Windows 7 of hoger maar ook met Mac OS X 10.12 of hoger. Daarnaast ondersteunt het Intelligent Firewall Traversal voor risicovrije videoconferentie.

Yealink Meeting is aansluitbaar met iOs 10.0, Android 5.0 of hoger, via een app die Yealinkheeft gelanceerd voor mobiele HD-videoconferenties. De app is uitgerust met meerdere traversal netwerkmodes voor een beter aanpassingsvermogen, waaronder STUN, TURN en ICE. Bovendien garanderen de superieure aanpasbaarheid van de bandbreedte, de tot 30% videopakket en 70% weerstand tegen geluidsverlies een soepele doorstroming van de video. Yealink Meeting maakt het mogelijk om gemakkelijk verbindingen te maken met elke gebruiker op elk moment, vanaf elke plaats en in iedere netwerkomgeving.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!