Witold Kepinski - 11 juni 2020

Doe mee met het Dutch IT Channel Mobiliteitsonderzoek

Doe mee met het Dutch IT Channel Mobiliteitsonderzoek image

Dutch IT Channel start in samenwerking met Smart Profile de derde editie van het jaarlijkse mobiliteitsonderzoek. Via deze online enquête kunt u ons helpen om de stand van zaken rond digitale mobiliteit en digital workplace in Nederland in beeld te brengen. Doe mee via deze link.

Met uw medewerking kunnen we met de uitkomsten van deze enquête opnieuw inzicht bieden in de snel veranderende wereld en alle aspecten rond digitale mobiliteit. Hierbij wordt ook de impact van COVID-19 meegenomen. Het kost u slechts enkele minuten van uw kostbare tijd om de enquête in te vullen.

Als dank voor uw deelname ontvangt u, indien gewenst, achteraf het rapport (PDF) met de resultaten. Tevens wordt het rapport in print beschikbaar gesteld in de september editie van Dutch IT Channel Magazine en online gedeeld via www.smartprofile.io en www.dutchitchannel.nl

Deze enquête wordt anoniem afgenomen. De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!