Redactie - 01 augustus 2020

Boek: Leidinggeven op afstand samenwerken tijdens corona

Gonny Vink heeft een boek geschreven: 'Leidinggeven op afstand samenwerken tijdens corona'. Gonny Vink is oprichter van work21. Samen met haar collega's helpt ze managers, ondernemers en thuiswerkers om optimaal te functioneren tijdens en na de coronapandemie.

Door de coronapandemie werken veel mensen plotseling noodgedwongen vanuit huis. De meeste leidinggevenden weten zich hiermee geen raad. Ze zijn bang om de controle over hun werknemers en het gewenste werkresultaat te verliezen. Zonder vaccin waart het coronavirus nog wel even rond over de wereld. Met het oog op een tweede golf zullen managers werken op afstand optimaal in moeten richten.

Thuiswerkdeskundige Gonny Vink weet hoe je een team maakt van een groep medewerkers die op afstand werkt en elkaar zelden tot nooit in levende lijve ziet. In haar boek legt ze uit hoe je praktische informatie uitwisselt, in verbinding blijft met medewerkers, heldere werkafspraken maakt en de nieuwste technologische snufjes inzet.

Leidinggeven op afstand is een onmisbare handleiding voor leidinggevenden die hun medewerkers actief willen blijven volgen en begeleiden tijdens de coronacrisis maar ook daarna. Want één ding is inmiddels wel duidelijk. Behalve tijdswinst en een afname van reiskosten zorgt werken op afstand ook voor een betere workflow en 15% meer productiviteit.

Een bijkomend voordeel is dat het coronavirus medewerkers definitief uit hun ziekmakende kantoortuinen heeft bevrijd aldus de auteur. Lees meer hier.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 SLTN Vierkant
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!