Redactie - 13 oktober 2020

Rackspace Technology helpt databedrijf Relay42

Rackspace Technology helpt databedrijf Relay42 image

Rackspace Technology kondigt aan dat zijn beheer van Relay's Amazon Web Services (AWS)-IT-infrastructuur het AI-gedreven databedrijf ondersteunt om tot 500.000 gepersonaliseerde data events per seconde leveren.

Het Nederlandse Relay42 zet data om in gepersonaliseerde klantervaringen voor bedrijven zoals Air France-KLM, Heineken, Mazda en FedEx. De infrastructuur van AWS garandeert snelheid, latentie en veiligheid: alle drie essentiële aspecten van datamarketing. Relay24 kan hierdoor zijn doelstellingen, namelijk het leveren van gepersonaliseerde berichten en ervaringen aan eindgebruikers, binnen enkele seconden realiseren.

Rackspace Technology optimaliseerde ook de Cloudkosten van Relay42 via CloudHealth. Dit resulteerde in een kostenbesparing van 8.000 dollar per maand in de eerste maanden van de pandemie, zonder enige invloed te hebben op de prestaties van het platform.

Relay42 kan op mondiaal niveau uitbreiden dankzij de wereldwijde aanwezigheid van Rackspace Technology. Het bedrijf streeft ernaar de omvang van zijn Europese en Aziatische activiteiten in 2021 te verdubbelen. Ook ondersteunt Rackspace Technology Relay42 met hun verdere omschakeling en migratie naar de Cloud en maakt daarbij gebruik van de nieuwste diensten die AWS uitrolt.

Rogier van Nieuwenhuizen, CEO van Relay42: "De transformatiecultuur van Relay42 weerspiegelt die van Rackspace Technology. Beiden ontwikkelen zich continu om aan de eisen van de klant te voldoen. We zijn op weg om data op grote schaal te leveren, aan miljoenen klanten en met miljarden touchpoints. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door Rackspace Technology en de Fanatical Experience op AWS die Rackspace Technology ons levert".

‘"De voortdurende toewijding van Rackspace Technology aan klanten is indrukwekkend en Relay42 is een sterk voorbeeld van hoe klanten profiteren van onze samenwerking met dit bedrijf", zegt Tony Van Den Berge, Managing Director van EMEA Partner Organization, Amazon Web Services EMEA SARL. "We kijken ernaar uit om samen meer waarde te creëren voor klanten, die zich op hun beurt kunnen richten op het stimuleren van de groei van hun bedrijf."

Bert Stam (foto), General Manager Noord-Europa bij Rackspace Technology, voegt daaraan toe: "Met de huidige wereldwijde economische onzekerheid is het bieden van excellente klantervaringen cruciaal voor de stabiliteit van het bedrijf. Relay42 loopt voorop bij het personaliseren van data. Zo kunnen ze klanten optimaal ondersteunen in deze uitdagende tijden.”

Claranet BW 11-09-2023 tm 25-09-2023 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Jamf BN Ebook 14-09-2023 tm 28-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!