Redactie - 30 oktober 2020

SLTN wint de Cisco Partner Award voor SMB Partner of the Year

SLTN wint de Cisco Partner Award voor SMB Partner of the Year image

SLTN heeft tijdens de Cisco Partner Awards de Award voor SMB Partner of the Year in de wacht gesleepd. Dit was de derde keer dat SLTN op dit vlak erkend werd met een award. De afgelopen twee jaar won SLTN al de voorloper van deze award, namelijk de Cisco Meraki Partner award. SLTN was een van de eerste partners in Nederland die de Meraki Managed Services Provider (MSP) status verkreeg.

Tijdens een virtuele sessie reikte Cisco Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. In totaal vielen 16 partners in de prijzen. Cisco prees de onmisbare bijdrage die hun partners het afgelopen boekjaar wederom hebben geleverd aan het succes van Cisco Nederland.

Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands bij Cisco: “SLTN heeft als één van de eerste partners in Nederland de Meraki MSP status verkregen en heeft daarmee de mogelijkheid gecreëerd om in meerdere verticale markten in het MKB segment en daarbuiten relevant te kunnen zijn voor Cisco en onze gezamenlijke klanten. Deze award is dus meer dan verdiend.”

Eugène Tuijnman (foto), CEO SLTN: “Ik ben bijzonder trots dat SLTN zich voor het 3e jaar op rij "Cisco Meraki Partner" van het jaar mag noemen, waar de award dit jaar omgedoopt is tot "SMB Partner of the Year. Onze dank aan alle klanten, Cisco en mede-winnaar Westcon-Comstor voor jullie bijdrage aan deze overwinning!”

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!