Redactie - 17 november 2020

GBTEC en bQuind werken samen rond BPM Excellence in de Benelux

Het Duitse GBTEC en adviesbureau bQuind gaan een belangrijke strategische samenwerking aan met als doel hun marktaandeel uit te breiden. Samen werken de bedrijven aan op een sterkere distributie van GBTEC’s digitalisering suite BIC Platform in de Benelux.

Onlangs tekenden Niels Doeleman, Managing Director bij bQuind, en GBTEC Group oprichter en CEO Gregor Greinke het strategische partnerschap van hun bedrijven. bQuind, gevestigd in Naarden, is IT consulting specialist op het gebied van proces digitalisering en zal een centrale rol spelen in de verdere marktontwikkeling van GBTEC’s Digitalisering Suite BIC Platform. Het klanten- en partnernetwerk van bQuind bestrijkt alle Benelux-landen, zodat de digitalisatiespecialist optreedt als consultant voor de verkoop, distributie, implementatie en ondersteuning van het BIC Platform, initieel in deze markten.

Als onderdeel van haar internationaliseringsstrategie heeft de Duitse IT-specialist GBTEC veel succes bij het uitbreiden naar de Australische, Spaanse en Latijns-Amerikaanse markten. GBTEC krijgt ook steeds meer klanten uit Nederland, België en Luxemburg met zijn BPM-oplossing BIC Suite. Greinke licht de voordelen van de samenwerking met bQuind toe: "Niels Doeleman en zijn team hebben uitstekende kennis in het BPM domein en praktijkervaring in tal van klantprojecten. Zij hebben daarom alle voorwaarden om BPM- en digitaliseringssoftware in organisaties doelgericht in te voeren en te ondersteunen. Tijdens de persoonlijke uitwisseling de afgelopen periode realiseerden we ons al snel dat we hetzelfde doel nastreven: we willen onze klanten op een holistische manier begeleiden op weg naar digitalisering, met gebruiksvriendelijke en kostenbesparende software. We zijn blij dat we zo'n competente partner hebben gewonnen voor onze verdere internationale expansie en kijken ernaar uit om samen te werken op het gebied van sales, marketing en consulting".

Doeleman vult aan: "Als een van de toonaangevende implementatiepartners voor BPM software in de Benelux kennen we de markt zeker goed. In vergelijking met de meeste andere BPM-tools onderscheidt BIC Platform zich als een holistische digitaliseringssuite, vooral door de perfecte combinatie van prestaties en gebruiksvriendelijkheid. De integratie van sterke business functionaliteit zoals Governance, Risc & Compliance, Process Mining, analytics en low-code process enablement zal ervoor zorgen dat we onze klanten nog meer van dienst kunnen zijn in all aspecten van digitalization. Ook het GBTEC-team en de indrukwekkende klantenlijst spreken voor zich. Als strategische partner van GBTEC zullen we de marktontwikkeling in onze kernlanden pushen".

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!