Redactie - 15 januari 2021

TP-Link introduceert Wi-Fi 6 Access Points voor de zakelijke markt

TP-Link introduceert Wi-Fi 6 Access Points voor de zakelijke markt image

TP-Link introduceert haar nieuwe Wi-Fi 6 Access Points voor wand en plafond montage: EAP660 HD en EAP620 HD. Dankzij Wi-Fi 6 worden de mogelijkheden van het Omada platform flink uitgebreid om zo de snelheden te verhogen en de capaciteit van draadloze zakelijke netwerken uit te vergroten.

Wi-Fi 6 (ook bekend als 802.11ax Wi-Fi of AX Wi-Fi) is de nieuwste Wi-Fi standaard. Vergeleken met zijn voorganger Wi-Fi 5 (11ac Wi-Fi), combineert Wi-Fi 6 twee innovatieve technologieën — OFDMA en1024-QAM — om de snelheid te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en storing en vertraging tegen te gaan in drukke omgevingen.

Alle Omada Wi-Fi 6 Access Points zijn High Density (HD) wat ze geschikt maakt voor zeer drukke omgevingen. Dit omdat Omada AP’s zijn uitgerust met chipsets voor professioneel gebruik (Enterprise Grade), speciale antennes, geavanceerde RF-functies, automatische kanaalselectie en aanpasbaar zendvermogen voor hoge doorvoercapaciteit in drukke omgevingen zoals klaslokalen, winkelcentra, fabrieken en stadions. De nieuwste Omada Wi-Fi 6 access points zijn in staat om met tot wel 1000 apparaten tegelijk te verbinden.

Software Defined Networking

TP-Link’s Omada Software Defined Networking (SDN) platform integreert netwerkapparaten zoals access points, switches en gateways om zo een 100% in de cloud en via één interface te beheren netwerk te realiseren. Omada SDN is ontwikkeld om problemen op te lossen die zich voor doen bij de omslachtige installatie van een traditioneel moeilijk uit te breiden en te beheren netwerk.
Omada Wi-Fi 6 access points bieden hoge prestaties voor ieder bedrijf dat verwacht meer vraag te krijgen naar capaciteit voor mobiele gebruikers en IoT apparatuur en zijn van af nu beschikbaar.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de volgende distributeurs; Alcadis, Copaco, Gistron, Ingram Micro, Lydis, SDC, Techdata, The Launch Distribution

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!